Det här är en sås som blev till när jag ville använda ingredienser som jag redan hade hemma. Såsen blev mycket smakrik och god och jag serverade den med kokt ris och grönsaker. 

This is a sauce that came into being when I wanted to use ingredients that I already had at home. The sauce was very tasty and delicious and I served it with cooked rice and vegetables.


Krämig Quorn Grönsakssås

kokosolja
1 liten rödlök, hackad
150 g tärnad quorn
3 dl grönsaker
1,5 dl buljong
1,5 dl grädde
2 msk mandelmjöl
0,5 msk ketchup
1-2 tsk senap
blandade torkade örter
salt
svartpeppar

Värm en stekpanna med kokosolja i. Stek löken i någon minut och tillsätt sedan quorn, grönsaker och stek ytterligare i 5 minuter. Blanda i buljong, grädde och mandelmjöl och låt sjuda i 15 minuter. Smaksätt såsen med ketchup, senap, örter. salt och peppar. Servera med t.ex ris. 



Creamy Quorn Vegetable Sauce

coconut oil
1 small red onion, chopped
150 g diced quorn
3 dl vegetables
1.5 dl broth
1.5 dl cream
2 tbsp almond flour
0.5 tbsp ketchup
1-2 tsp of mustard
mixed dried herbs
salt
black pepper

Heat a frying pan with coconut oil. Cook the onion for a minute and then add the quorn, vegetables and fry for 5 minutes. Mix in broth, cream and almond flour and let simmer for 15 minutes. Season the sauce with ketchup, mustard, herbs, salt and pepper. Serve with eg rice.