Jag märker att jag lagar paj oftare nu när det är sommar. Kanske för att det är bra sommarmat och mat som är enkel att ta med till stranden eller parken. En sallad till och du har en perfekt lunch :) 

I notice that I make pie more often when it is summer. Perhaps because it is good summer food and food that is easy to bring to the beach or the park. A salad with that and you have a perfect lunch :)


Krämig Bönpaj

pajbotten
3 dl fullkornsmjöl
1 dl kvarg
3 msk olja
2 msk mjölk
1/4 tsk salt

fyllning
1 burk blandade bönor
3/4 dl färskost med smak av vitlök och örter
1 msk röd lök, hackad
persilja
salt
svartpeppar

skivad tomat
riven ost

Blanda alla ingredienser till pajbotten till en deg. Tryck degen i en form, 20 x 20 cm. Förgrädda pajskalet i 175 C i 10 minuter. Blanda ingredienserna till fyllningen och lägg på pajbotten och toppa med skivad tomat och riven ost. Grädda pajen i ca 25 minuter. 



Creamy Bean Pie

pie crust
3 dl whole grain flour
1 dl kvarg
3 tbsp oil
2 tbsp milk
1/4 tsp salt

filling
1 can of mixed beans
3/4 dl cream cheese with taste of garlic and herbs
1 tbsp red onion, chopped
parsley
salt
black pepper

sliced tomato
grated cheese

Mix all the ingredients to the pie crust to a dough. Press the dough into a baking pan, 20 x 20 cm. Bake the crust at 175 ° C for 10 minutes. Mix the ingredients for the filling and put on the pie crust and top with sliced tomato and grated cheese. Bake the pie for about 25 minutes.