Fried mushrooms are good, and to top them on a slice of good bread makes it even tastier. I chose to add onion and parsley because they go very well with mushrooms. Try making this recipe with chanterelles, yummy, I say :)
Champinjoner med lök och persilja
1 lök
1 klyfta vitlök
200 g champinjoner
persilja
salt
svartpeppar
en skvätt grädde, valbart
en skvätt grädde, valbart
Finhacka lök och vitlök. Värm en stekpanna med kokosolja och fräs lök och vitlök. Tillsätt skivade champinjoner och fräs dem tills de får färg. Här kan du tillsätta en skvätt grädde om du vill. Tillsätt persilja och smaka av med salt och peppar.
Mushrooms with onion and parsley
1 onion
1 clove garlic
200 g mushrooms
parsley
salt
2 Comments
Kom ihåg att jag faktiskt har två påsar med egenhändigt plockade kantareller i frysen så jag kanske gör en omelett med denhär fyllningen eftersom jag inte är så brödfrälst. Hälsningar från Landebistro! Här ska vi ut på hundlänk i kylan!
ReplyDeleteJa, omelett blir perfekt. Ha en fin dag, kram!
Delete