Det här är muffins du kan äta närsomhelst på dygnet. De passar bra som frukost om du vill ha något sött på morgonen, som mellanmål och till dessert. De innehåller nyttiga fetter från mandelsmör och kokosolja och de är både socker- och glutenfria. 

These are muffins you can eat any time of day. They fit well as breakfast if you want something sweet in the morning, as a snack or dessert. They contain healthy fats from almond butter and coconut oil and they are both sugar-free and gluten-free.


Sugar-Free and Gluten-Free Chocolate Muffins
4 pcs small

2 tbsp natural almond butter
1 tbsp coconut oil, melted
0.5 dl stevia sugar
1 large egg
2 tbsp coconut flour 
1-2 tsp almond milk
1.5 tbsp unsweetened cocoa powder 
3/4 tsp baking powder
unsweetened chocolate chips, optional

In a bowl stir together almond butter and coconut oil. Add the sugar and egg and stir. Then add the remaining ingredients and stir until smooth. Spoon the batter into 4 small silicon muffin cups and bake at 175 C degrees for 10-12 minutes. 



Socker- och Glutenfria Chokladmuffins
4 st små

2 msk mandelsmör 
1 msk kokosolja, smält
0,5 dl steviasocker
1 stort ägg
2 msk kokosmjöl
1-2 tsk mandelmjölk
1,5 msk osötat kakaopulver
3/4 tsk bakpulver
osötade chokladchips, valbart

I en skål rör ihop mandelsmör och kokosolja. Tillsätt socker och ägg och rör om. Tillsätt sedan övriga ingredienser och rör om tills slät. Fördela smeten i 4 silikonmuffinsformar och grädda i 175 C grader i 10-12 minuter.