Panerad feta eller Saganki som det heter i Grekland är gott att servera som förrätt, gärna …
Read moreTiden går verkligen fort och i morgon firar vi redan Valborg. Mjöd och munkar är något som …
Read moreEn fräsch vårkaka med smak av apelsin och kokos. Mandelmjölet ger kakan en grövre konsisten…
Read moreIdag firas Kungens Dag och hela Amsterdam vaknar till liv av festglada människor. Dagen då …
Read moreÅh, den här chiapuddingen blev väldigt god, mera som en dessert, då jag använde mig av Alpr…
Read moreEn mäktig god chokladkaka tackar jag inte nej till. Jag använder mig ofta av kokossocker fö…
Read moreJag hittade ett bananabrödrecept hos Sanna som såg lovande ut och det ville jag testa. Jag…
Read morePåskhelgen är förbi och tiden går fort när man har det roligt. Vi hade en lugn påsk, var ut…
Read moreFräscht, gott och enkelt att göra. Färgen blir man glad av dessutom. Nu när det blir varmar…
Read moreJag har fortfarande kanelchips kvar, som jag har köpt i Singapore och har använt dem i denn…
Read moreDen här är ett resultat av ett experiment i köket. Och jag tycker att den blev mycket god. …
Read more